Breaking News
22 Ιανουαρίου 2021

Aντίπαλος με τον Ράφαελ Ναδάλ και τον Αλεξ ντε Μινόρ, θα βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ ο Μιχάλης Περβολαράκης θα παίξει με Μπαουτίστα Αγκουτ και Τζον Μίλμαν, στο ATP Cup, που θα ξεκινήσει σε μια εβδομάδα στη Μελβούρνη. 

 

Στην κλήρωση η ελληνική ομάδα  βρέθηκε  στο 2ο όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με την Ισπανία και την οικοδέσποινα Αυστραλία.
Η κάτοχος του τίτλου Σερβια (Τζόκοβιτς, Λάγιοβιτς), θα είναι στον 1ο όμιλο με  Γερμανία (Ζβέρεφ, Στρουφ) και Καναδά (Σαποβάλοφ, Ρλάονιτς), στον 3ο  υπάρχουν, Αυστρία (Τιμ, Νόβακ), Ιταλία (Μπερετίνι, Φονίνι) και Γαλλία (Μονφίς, Περ) και στον 4ο, Ρωσία (Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ), Αργεντινή (Σβάρτσμαν, Πέγια) και Ιαπωνία (Νισικόρι, Νισιόκα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΟΦΗ: Δέκα μέλη της αποστολής εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης!

Μπακς - Λέικερς 106-113: O ΛεΜπρον κέρδισε τον Γιάννη (video)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics