Breaking News
04 Δεκεμβρίου 2017

Με το... κουπί στο χέρι φωτογραφήθηκαν για μία ακόμη χρονιά οι κωπηλάτες του Πανεπιστημίου του Νιουκαστλ, για τις ανάγκες του ημερολογίου του 2018.

 


Η τολμηρή παράδοση συνεχίστηκε και φέτος. Πέρυσι, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν στο Brocklehurst Neurosurgical Fund, ενώ φέτος τα έσοδα θα πάνε για την αντιμετώπιση νοσημάτων που αφορούν την ψυχική υγεία.

1 19

«Περίπου 1 στα 4 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο να αντιμετωπίζουν πρόβλημα ψυχικής υγείας κάθε χρόνο, η NUBC επέλεξε να υποστηρίξει την ομάδα Μind και την εξαιρετική δουλειά της για την υποστήριξη των ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας», αναφέρει ο πρόεδρος του ομίλου Αλεξ Τέρνερ.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics