Breaking News
17 Απριλίου 2019

Τα Χανιά επικράτησε με 16-5 του ΟΦΘ σε αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών.

 


Έτσι οι Χανιώτες έφτασαν τους 27 βαθμούς και ανέβηκαν στην προνομιούχο 8η θέση της τελικής βαθμολογίας που τους γλιτώνει από τα πλέι άουτ και παραμένουν χωρίς περιπέτειες στη μεγάλη κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι στην 9η θέση πέφτει το Παλαιό Φάληρο που πάει στα πλέι άουτ και θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας και με 2-0 νίκες υπέρ του, κόντρα στον ΟΦΘ (που τερμάτισε τελευταίος στη βαθμολογία χωρίς βαθμό).


ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΟΦΘ 16-5

Οκτάλεπτα: 3-0, 5-1, 5-1, 3-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Πετρόχειλος 2, Νάστραν, Χατζηκυριακάκης 2, Μπατάκης 3, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Τριποδάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης 3, Πολογεώργης, Πολύζος 1, Λειψάκης.

ΟΦΘ (Τέλης Κορίτσας): Φοροτζίδης, Παπαμανωλιουδάκης 1, Δανιήλ, Αληχανίδης Αβ., Γιώρτσιος, Μπιτσάκης, Αληχανίδης Β. 1, Βαχαρέλης 1, Δημητριάδης 1, Πισσίας, Αντιβαλίδης, Προσινικλής Π. 1, Φαρσαρής.

Η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics