Breaking News
10 Ιουνίου 2019

Με τον Ολυμπιακό να κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή, ολοκληρώθηκε σήμερα (9/6) στο Βόλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα.

 


Το πρόγραμμα της 2ης και τελευταίας ημέρας περιλάμβανε τα 10χλμ. ανδρών και γυναικών, όπου πρώτευσαν ο Δημήτρης Νέγρης και η Κέλλυ Αραούζου, αμφότεροι με το ερυθρόλευκο σκουφάκι, αλλά και την αντίστοιχη απόσταση στις κατηγορίες νέων ανδρών/νέων γυναικών, όπου τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Δημήτρης Μάρκος του ΝΟ Καλαμακίου και η Φωτεινή Μέτσιου της ΑΕ Χαϊδαρίου. Στα 7,5 χλμ. εφήβων την πρώτη θέση πήρε ο Μιχάλης Διασίτης του ΑΝΟ Αργυρούπολης και στο αντίστοιχο αγώνισμα νεανίδων η Στυλιανή Χριστοδούλου του Πύρρου Ιωαννίνων.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics