Breaking News
10 Ιουλίου 2019

Την πρώτη θέση του Δ΄ ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Κίρισι εξασφάλισε η εθνική υδατοσφαίρισης κορασίδων.

 

Η ελληνική ομάδα είχε ρεπό κατά την 3η και τελευταία ημέρα της Α΄ φασης και περίμενε το ματς της Ιταλίας με τη Σλοβακία, που θα καθόριζε την κατάταξή της. Η «σετερόζα» νίκησε μεν πολύ εύκολα με 25-3, αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει καν το σαρωτικό 41-3 της εθνικής επί του ίδιου αντιπάλου, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Έτσι, στην ισοβαθμία που προέκυψε (δεδομένου ότι το χθεσινό μεταξύ τους ματς έληξε ισόπαλο 7-7), η Ελλάδα υπερέχει της Ιταλίας και καταλαμβάνει την πρώτη θέση.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics