Breaking News
14 Ιουλίου 2019

Gwangju 2019: Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών μπαίνει στη μάχη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στην Γκουανζού και αντιμετωπίζει το πρωί της Κυριακής (14/7, 11.50) την Ισπανία.



Η ώρα για να πέσουν στην πισίνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου τα κορίτσια της Εθνική έφτασε. Το πρωί της Κυριακής (14/7, 11.50) η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών αντιμετωπίζει την Ισπανία στο ντέρμπι του τρίτου ομίλου.

Το παιχνίδι αναμένεται να κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο αφού τόσο η Κούβα όσο και το Καζακστάν δεν αναμένεται να δημιουργήσουν πρόβλημα ούτε στην Ελλάδα ούτε και στην Ισπανία.

Ο Γιώργος Μορφέσης δεν ααντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του. Η Εθνική ομάδα καλείται για μία ακόμα φορά να επιβεβαιώσει ότι της πάνε τα δύσκολα και κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο να πάρουν μία νίκη που μπορεί να της φανεί πολύτιμη για τη συνέχεια.

powered by Rubicon Project
Από την άλλη η Ισπανία σίγουρα θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα της πέρσι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ το μεγάλο της αστέρι, η Μάικ Γκαρσία, θα αγωνιστεί κανονικά στο τουρνουά.

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ
1ος: Νότια Αφρική, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδία, ΗΠΑ

2ος: Καναδάς, Ουγγαρία, Ρωσία, Νότια Κορέα

3ος: Ισπανία, Ελλάδα, Κούβα, Καζακστάν

4ος: Ιαπωνία, Ιταλία, Κίνα, Αυστραλία

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
Κυριακή 14/7

Ελλάδα - Ισπανία

Τρίτη 16/7

Κούβα - Ελλάδα

Πέμπτη 18/7

Ελλάδα - Καζακστάν'

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics