Breaking News
20 Ιουλίου 2019

Παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα από το ξεκίνημα η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών επικράτησε με 12-8 της Κίνας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

 

Η «γαλανόλευκη» έχει μπροστά της μία τεράστια πρόκληση. Στην οκτάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με τις ΗΠΑ όπου τα τελευταία χρόνια μοιάζει ανίκητη. Οι ΗΠΑ είναι παγκόσμιες πρωταθλήτριες, χρυσές Ολυμπιονίκες ενώ διαθέτουν και τεράστιες προσωπικότητες στο ρόστερ τους.

Η Ελλάδα έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα. Με όπλο την καλή της άμυνα, όπου άφησε στο ένα γκολ τις Κινέζες, η ομάδα του Γιώργου Μορφέση πήρε προβάδισμα από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο. Με τέρματα των Πλευρίτου, Ξενάκη και Ελευθεριάδου η «γαλανόλευκη» έφτασε το 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο δείχνοντας αποφασισμένη.

Η Εθνική μας συνέχισε την καλή εμφάνιση και στο δεύτερο οκτάλεπτο. Η Ελλάδα με γκολ των Νίνου και Αβραμίδου προηγήθηκε με 6-2 με την Ζανγκ να μειώνει σε 6-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Η «γαλανόλευκη» παρουσίασε σημάδια αδυναμίας στην άμυνα στο τρίτο οκτάλεπτο. Δεχόμενη τρία γκολ από την Ζάο η Ελλάδα δεν το πλήρωσε αφού κατάφερε να βρει τις λύσεις με Αβραμίδου, Ασημάκη και Πλευρίτου και έφτασε στο 10-7 του τρίτου οκταλέπτου. Ίδια εικόνα είχε και το τέταρτο οκτάλεπτο με την Εθνική μας να διατηρεί το προβάδισμά της.

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΙΝΑ 12-8

Οκτάλεπτα: 4-1, 2-2, 4-4, 3-1

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 1, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 1, Πάτρα, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη 2, Κώτσια, Νίνου 1, Πλευρίτου 3, Ξενάκη 1, Κοτσιώνη.

ΚΙΝΑ (Γκονγκ): Πενγκ, Γουάνγκ Ξ 1, Μέι, Ξιόνγκ, Νιου, Γκουό, Γουάνγκ Χ 1, Ζανγκ Κ, Ζάο 4, Ζανγκ Ντ 1, Τσεν, Ζανγκ Τζ 1, Ντογκ.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics