Breaking News
16 Ιανουαρίου 2020

Την πρώτη της νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο της Βουδαπέστης πέτυχε η Εθνική ομάδα των ανδρών, που επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση της Γεωργίας με 17-10, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται άλλη μία νίκη το Σάββατο απέναντι στη Γαλλία για να κατοχυρώσει τη δεύτερη θέση του γκρουπ και να έχει σχετικά βατό αντίπαλο στον πρώτο χιαστί αγώνα για την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα διατήρησε την καλή παράδοση κόντρα στους Γεωργιανούς, τους οποίους θα συναντήσει και στην Τιφλίδα τον Φεβρουάριο για το World League.

Με δύο γρήγορα τέρματα του Γενηδουνιά, ένα πέναλτι του Φουντούλη κι ένα γκολ του Κολόμβου, οι διεθνείς πήραν από το ξεκίνημα τα ηνία της αναμέτρησης (4-1). Ο Γενηδουνιάς με το τρίτο προσωπικό του τέρμα, ανέβασε στο 5-1 τον δείκτη του σκορ, για να κλείσει έτσι με τον καλύτερο τρόπο η πρώτη περίοδος του αγώνα.

Το πάρτι συνεχίστηκε για την ελληνική ομάδα στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τους Γούνα (2), Δερβίση, Φουντούλη (2) και Βλαχόπουλο να κλειδώνουν ουσιαστικά το νικηφόρο αποτέλεσμα (11-2).

Στην τρίτη περίοδο ο τερματοφύλακας Κώστας Γαλανίδης πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο τουρνουά, σε ένα διάστημα του αγώνα όπου η Εθνική μας άρχισε να κατεβάζει ταχύτητα. Έτσι οι Γεωργιανοί βρήκαν την ευκαιρία να μειώσουν σε 13-6.

Το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την ελληνική ομάδα να κρατάει τους τρεις βαθμούς και να σκέφτεται το ματς με τους Γάλλους το Σάββατο.

Οκτάλεπτα: 5-1, 6-1,2-4,4-4

Διαιτητές: Βαρκόνι (Ουγγαρία)- Τιότζο (Κροατία)

ΕΛΛΑΔΑ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 4, Παπαναστασίου, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 3, Γαλανίδης

ΓΕΩΡΓΙΑ (Τσομακίτζε): Σουμπλάτζε, Καβνταράτζε 1, Τσρεπούλια 1, Ιμναϊσβίλι 1, Μπιτάτζε 1, Τζελάσα, Τζακχάια 1, Μπακατούρια, Ρουρούα 2, Μαγκρακβέλιτζε, Μπαράλντι 1, Βαπένσκι 2, Ραζμάτζε

4ος όμιλος
2η αγωνιστική
Ελλάδα-Γεωργία 17-10
Γαλλία-Ιταλία (6.30μμ)

Βαθμολογία
1. Ιταλία 3 (10-6)
2. Ελλάδα 3 (23-20)
3. Γεωργία 3 (19-24)
4. Γαλλία 0 (7-9)

*Ελλάδα και Γεωργία έχουν ένα ματς περισσότερο

3η αγωνιστική (18/1)
Γαλλία-Ελλάδα, 2μμ
Ιταλία-Γεωργία 3.30μμ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics