Breaking News
25 Μαΐου 2020

Το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο κατέκτησε στις 25 Μαΐου του 2002 το τμήμα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού.

 



Ιστορική ημερομηνία είναι η σημερινή για το πόλο του Ολυμπιακού, αφού συμπληρώνονται 18 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου, στον τελικό του Champions League με την Χόνβεντ.

Οι Ούγγροι φιλοξένησαν τον τελικό στο «Άλφρεντ Χάγιος», ωστόσο δεν κατάφεραν να σταματήσουν τους «ερυθρόλευκους» που επικράτησαν 9-7 και σήκωσαν την κούπα μπροστά σε 6000 οπαδούς των γηπεδούχων.

Την σύνθεση των Πειραιωτών αποτελούσαν οι Μάκης Βολτυράκης, Νίκος Δεληγιάννης (τερματοφύλακες), Σάκης Πλατανίτης, Αντώνης Βλοντάκης, Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, Λάππας, Πέταρ Τρμπόγεβιτς, Γιώργος Ψύχος, Δημήτρης Κραβαρίτης, Θέμης Χατζής, Αρσένης Μαρούλης, Γιάννης Θωμάκος και πρόεδρος ήταν ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

Προπονητής ήταν ο Ούγγρος Ζόλταν Κάσας, με βοηθό τον νυν προπονητή της ομάδας, Θοδωρή Βλάχο.

Η πορεία του Ολυμπιακού στη διοργάνωση ξεκίνησε από τη β’ προκριματική φάση, κατά την οποία νίκησε την Ντιναμό Κιέβου (8-5) και την Μπαρτσελόνα (6-5) και ηττήθηκε από την Ντιναμό Μόσχας (4-5), περνώντας στην επόμενη φάση από τη διαφορά τερμάτων.

Στη φάση των ομίλων επικράτησε δύο φορές της Σπαντάου Βερολίνου (6-8 και 14-4), μέτρησε μια νίκη (7-8) και μια ισοπαλία (7-7) κόντρα στη Νις και μια νίκη (10-7) και μία ήττα (9-7) από την Ποζίλιπο
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics