Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Βάντερσον σκόραρε για την Λουντογκόρετς, έτρεξε να το πανηγυρίσει με την κοπέλα του, όμως τελικά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ!

 



Έμεινε με τη χαρά! Ο Βάντερσον σκόραρε κόντρα στην Σλάβια Σόφιας και έτρεξε να το πανηγυρίσει φιλώντας την κοπέλα του στην εξέδρα.

Αυτό που δεν κατάλαβε ο Βραζιλιάνος φορ της Λουντογκόρετς, ήταν πως ο διαιτητής είχε ακυρώσει το γκολ του ως οφσάιντ και το παιχνίδι συνεχιζόταν όσο εκείνος βρισκόταν σε ρομαντικές περιπτύξεις με τη σύντροφό του, αφήνοντας για λίγο την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οφσάιντ στην πραγματικότητα δεν υπήρχε, ενώ ο αγώνας έληξε 0-0, αφήνοντας ως highlight το... φιλί!

Δείτε το στιγμιότυπο:

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics