Breaking News
07 Δεκεμβρίου 2019

Ντεμπούτο κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη προ 15ετίας, στις 7 Δεκεμβρίου 2004 ο Αργεντινός σταρ.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!

Μόλις 17 χρονών, 5 μηνών και 13 ημερών. Ο Φρανκ Ράικαρντ θα έδινε φανέλα βασικού στον μικρόσωμο Αργεντινό με το 30 –ακόμα- στην πλάτη για να συστηθεί και στο ευρωπαϊκό κοινό.

Στην Ισπανία, ο… πάγος είχε σπάσει δύο μήνες νωρίτερα, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όμως ο Ολλανδός τεχνικός περίμενε την τελευταία αγωνιστική των ομίλων για να «ρίξει» τον Λιονέλ Μέσι στα «βαθιά».

Κόντρα στην Σαχτάρ λοιπόν στην Ουκρανία, ο μετέπειτα κάτοχος 6 «Χρυσών Μπαλών» είναι στην κορυφή της επίθεσης αλλά δεν συνδυάζει με νίκη ή γκολ την παρθενική του εμφάνιση. Το σφύριγμα της λήξης βρίσκει την Μπαρτσελόνα να χάνει με 2-0, αλλά δεν έχει καμία σημασία.

Στην πορεία της διοργάνωσης, 15 χρόνια μετά ο Λιονέλ Μέσι μετράει:

- 140 συμμετοχές

- 114 γκολ

- 34 Ασίστ

- 6 φορές πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Ενώ, δεν μπορεί να παραληφθεί το ότι τέσσερις φορές έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με τους Μπλαουγκράνα ενώ παράλληλα έχει σκοράρει απέναντι σε 34 ομάδες, περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη.

 gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics