Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2018

Η Εθνική βρίσκεται στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει την Σερβία, με την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς να «καίγεται» για τη νίκη, ώστε να κάνει βήμα πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.


Τρεις «στροφές» πριν από το τέλος των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν, ειδικά στον όμιλο της Εθνικής.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου έχει πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση, μετρώντας 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ στο μεγάλο ραντεβού της Κίνας θα βρίσκεται και η Γερμανία, η οποία μετρά 8 νίκες και 1 ήττες στον όμιλο.


Το τρίτο -και τελευταίο- εισιτήριο για την τελική φάση παραμένει «ανοιχτό» με την Σερβία, την Γεωργία του Ηλία Ζούρου και το Ισραήλ να «παλεύουν» μέχρι τέλους για την πρόκριση. Κάτι που σημαίνει πως οι «μάχες» των τριών χωρών θα είναι διαδοχικές μέχρι το τέλος των προκριματικών.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστική η Εθνική ομάδα ταξιδεύει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει μια από τις παραδοσιακές... δυνάμεις του παγκοσμίου μπάσκετ. Η εθνική ομάδα της Σερβίας θέλει τη νίκη για να κάνει βήμα πρόκρισης και να αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών της.

Όπως είναι φυσικό, το κίνητρο για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι τεράστιο, κάτι που φάνηκε και μετά την ήττα από το Ισραήλ, στο Τελ Αβίβ, την περασμένη Παρασκευή.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, στην προσπάθεια αυτή θα έχει δύο πολύ σημαντικές προσθήκες. Οι Βασίλιε Μίσιτς και Στέφαν Γιόβιτς, που αγωνίζονται σε Αναντολού Εφές και Μπάγερν Μονάχου, πήραν άδεια από τις ομάδες τους και θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση της Δευτέρας, ενισχύοντας σημαντικά την περιφερειακή γραμμή της εθνικής ομάδας της χώρας τους.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο μέρος του παιχνιδιού της εθνικής ομάδας της Σερβίας περνάει από τα χέρια του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος είναι μία από τις πρώτες επιλογές στην επίθεση για την Σερβία. Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετρά 15,3 πόντους και 5,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, όντας εκ των κορυφαίων της ομάδας του.

Εξίσου σημαντική είναι η παρουσία και των Μάρκο Σιμόνοβιτς (7,9 πόντοι, 2,2 ριμπάουντ στα προκριματικά), Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (10,2 πόντοι, 2,2 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο), αλλά και του Στέφαν Γέλοβατς (9,3 πόντοι, 3,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ κατά μέσο όρο στα προκριματικά), οι οποίοι πλαισιώνουν τον «Ράντολα» στο παιχνίδι της Σερβίας.

Η δωδεκάδα της Σερβίας
Γκαρντ: Στέφαν Πένο (Άλμπα Βερολίνου), Βασίλιε Μίσιτς (Αναντολού Εφές), Στέφαν Γιόβιτς (Μπάγερν Μονάχου), Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (Ουνικάχα Μάλαγα), Μπράνκο Λάζιτς (Ερυθρός Αστέρας), Όγκνιεν Ντόμπριτς (Ερυθρός Αστέρας).

Φόργουορντ: Τζόρτζε Γκάγκιτς (Παρτιζάν), Μάρκο Σιμόνοβιτς (Ζενίτ), Στέφαν Γέλοβατς (Μπάμπεργκ), Στέφαν Μπίρτσεβιτς (Μπάνβιτ), Νίκολα Γιοαβάνοβιτς (Τρέντο).

Σέντερ: Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Jiangsu Dragons).

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics