Breaking News
20 Ιουνίου 2019

Το ΝΒΑ παρουσιάζει μέσα σε 9:42 τα πιο θεαματικά καρφώματα των φετινών playoffs, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι από τους παίκτες που πρωταγωνιστούν στο video.


Η σεζόν ολοκληρώθηκε και το ΝΒΑ κάνει τον απολογισμό της postseason. Το video με τα κορυφαία καρφώματα είναι απολαυστικό και μέσα σε 9:42 μπορείτε να θυμηθείτε όλες τις εντυπωσιακές φάσεις από τα φετινά playoffs.

Πρωταγωνιστής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που παράλληλα, όμως, ήταν και το... θύμα σε πολλές φάσεις. Επίσης, ξεχώρισε κι ο εντυπωσιακός Καγουάι Λέοναρντ, που μάλιστα κατάφερε να συνδυάσει την ουσία με το θέαμα, καθώς στο τέλος της χρονιάς αναδείχθηκε πρωταθλητής με τους Ράπτορςsport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics