Breaking News
30 Νοεμβρίου 2019

Δέκατη σερί νίκη για την ομάδα του Μιλγουόκι. Αυτή τη φορά στο Κλίβελαντ (119-110). Και ο Αντετοκούνμπο είχε και πάλι ηγετική παρουσία.

Πέτυχε 33 πόντους (14/26 σουτ και 2/8 τρίποντα) και «κατέβασε» 12 ριμπάουντ. Μαζί με δύο κοψίματα σε 32 λεπτά στο παρκέ. Νέο double double για τη σεζόν (σ.σ.: έχει σε όλα τα ματς της κανονικής περιόδου μέχρι τώρα), νέα τριαντάρα, νέο W για τους Μπακς. Και όχι μόνο. Τέσσερα κρίσιμα καλάθια από τον Greek Freak στο τελος της αναμέτρησης και ενώ οι Καβαλίερς επιχειρούσαν να αρπάξουν τη νίκη. Στην αναμέτρηση αγωνίστηκε και ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος επέστρεψε μετά από τραυματισμό και μέτρησε 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Τζορτζ Χιλ σημείωσε 18 πόντους. Για τους Καβαλίερς 21 πόντους είχε ο Ντάριους Γκάρλαντ και 20 ο Τσεντί Οσμάν.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics