Breaking News
29 Δεκεμβρίου 2019

Οι Μιλγουόκι Μπακς μπορούν και χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 

Ο «Greek Freak» προφυλάχθηκε ξανά, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, αλλά η ομάδα του νίκησε 111-100 τους Ορλάντο Μάτζικ.

Ο Μίντλεντον με 21 πόντους και οι Ιλιασόβα και Χιλ με 17 πόντους έκαστος κάλυψαν σε μεγάλο βαθμό του κενό του Αντετοκούνμπο για το Μιλγουόκι.

Από τους Μάτζικ ξεχώρισαν οι Φουρνιέ και Βούτσεβιτς με 23 και 21 πόντους αντίστοιχα.

Κατά τα λοιπά, χωρίς τους Γκασόλ, Σιάκαμ και Πάουελ οι Ράπτορς πήραν στη Βοστώνη το ντέρμπι με τους Σέλτικς με 113-97, ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς πρόσθεσε άλλη μία «τριπλή» εμφάνιση στο βιογραφικό του, οδηγώντας τους Μάβερικς στο εντυπωσιακό 141-121 μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ.

Τέλος, οι Ρόκετς, με τον Τζέιμς Χάρντεν να σταματάει στους 44 πόντους, δεν είχαν κανένα πρόβλημα για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Νετς, επικρατώντας με 108-98, ενώ οι Χιτ με ήρωα τον Μπάτλερ κέρδισαν στην παράταση με 117-116 τους Σίξερς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics