Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΕΟΚ ενημέρωσε για την διάθεση εισιτηρίων για την κομβική αναμέτρηση της Ελλάδας με την Σερβία, στα «Δύο Αοράκια» (13/09, 21:00).

 


Ο αγώνας της «επίσημης αγαπημένης» με την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι μεγάλης σημασίας για την πρόκριση στο Mundobasket 2020 και οι διεθνείς μας χρειάζονται την στήριξη του κόσμου!

Η ΕΟΚ ενημέρωσε για τα εισιτήρια του αγώνα:

«Η Εθνική Ανδρών είναι έτοιμη να μπει στη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Σερβία, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου (21:00), πωλούνται από τα εκδοτήρια στα "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου σήμερα Τρίτη (11/9) και αύριο Τετάρτη (12/9) από τις 12:00 μέχρι τις 20:00, ενώ την ημέρα του αγώνα (13/9) η πώληση θα γίνεται από τις 12:00 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.
Παράλληλα, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια και ηλεκτρονικά το σχετικό banner που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης www.basket.gr ή απευθείας στον σύνδεσμο https://www.ticketcore.gr/tickets/fwc2019».
Gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics