Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2018

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (11/9) η Εθνική Ανδρών για τον αγώνα με την Σερβία (13/9, 21.00), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

 

Λίγο μετά την άφιξη της ομάδας, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, δήλωσε: "Η ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη, κάτι φυσιολογικό λόγω της εποχής. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με τις ομάδες τους και άλλοι οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας και είναι λογικό να έχουν μία κούραση, αφού ήρθαν από το βουνό κατευθείαν σε εμάς. Έχουμε κάνει ακριβώς τρεις προπονήσεις και τα δύο φιλικά, τα οποία ήταν σαν προπονήσεις για εμάς και τώρα θα κάνουμε το υπόλοιπο των ημερών ένα μοντάρισμα, ώστε να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στον αγώνα με έναν ποιοτικό και δυνατό αντίπαλο όπως η Σερβία. Από 'κει και πέρα, γι' αυτή την ομάδα είναι χαρά να επιστρέφει στην Κρήτη, αφού το νησί έχει εξελιχθεί σε έναν σημαντικό παράγοντα της πορείας μέχρι τώρα στα προκριματικά. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική για μία ακόμη φορά".

Εκ μέρους των παικτών, ο Γιώργος Παπαγιάννης είπε: "Για να νικήσουμε τη Σερβία θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλή άμυνα. Είναι μια ομάδα που ποντάρει πολλά στο σουτ της , είναι από τις καλύτερες ομάδες σ’ αυτό το παιχνίδι και εμείς θα κοιτάξουμε μέσα από την άμυνα να πάρουμε όσο πιο πολλές ευκαιρίες μπορούμε. Εδώ στην Κρήτη ξέρουμε ότι ο κόσμος αγαπά πάρα πολύ το μπάσκετ και θέλουμε να δούμε το γήπεδο γεμάτο".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics