Breaking News
15 Απριλίου 2018

Την υπεροχή του επιβεβαίωσε ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ καθώς επικράτησε με 62-39, στον τελευταίο αγώνα της Τελικής Φάσης που φιλοξενήθηκε στα Λουτρά Αιδηψού.

 

Οι «πράσινες» στο πρώτο δεκάλεπτο «έχτισαν» μια διαφορά 18 πόντων (22-4). Ο ΟΦΗ με ένα σερί 10-0 στο δεύτερο δεκάλεπτο μείωσε σε 25-17, 5΄30΄΄πριν το τέλος, όμως ο Παναθηναϊκός ανέβασε και πάλι τη διαφορά σε διψήφια νούμερα (37-22).  Ο ΟΦΗ μείωσε για τελευταία φορά σε μονοψήφια τη διαφορά 39-30 στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως από εκεί μετά ο Παναθηναϊκός πάτησε... γκάζι μέχρι το τελικό 62-39 και τον τίτλο. 

Δεκάλεπτα: 22-4, 37-22, 49-33, 62-39

Διαιτητές: Γιακείμη, Καραμπιτσάκος

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης, Αρχιμανδρίτης): Κάσδαγλη 3, Γκαγκανάτσου 2, Μουρίκη 8(2), Τσέτα 5(1), Ζαρρή, Κοιλιά Ν., Νούλα 4, Κοιλιά Π. 2, Εζέτσα 32(11ρ.), Κακούρη, Τριανταφύλλου 3, Γάτου 3(1).

ΟΦΗ (Καρλάφτης): Φραγκάκη, Ιατράκη, Παπαδάκη Αικ. 12(4), Βάτσινα 3, Μπορμπαντωνάκη, Παπαδάκη Ευ. 2, Διαμαντάκη, Κουρατόρα 9(1), Τζανετή, Κασαπίδη 6, Σφακιανάκη 4, Λιόντα 3.

Δηλώσεις 

Καντζιλιέρης, Αρχιμανδρίτης (προπονητές Παναθηναϊκού): «Να ευχαριστήσουμε πρώτα απ΄ όλα το Δήμο για την άψογη διοργάνωση και για τη φιλοξενία, περάσαμε πραγματικά φανταστικά, το ξενοδοχείο που μείναμε μας έκανε να νιώσουμε μέρος της οικογένειας και βοήθησε πραγματικά πολύ αυτό το κομμάτι να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή εικόνα. Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Μάκη Κουτσονικόλα γιατί η χρονιά στον ερασιτέχνη φέτος ήταν πάρα πολύ δύσκολη αλλά παρόλα αυτά σε όλη την ακαδημία όχι μόνο στο τμήμα των νεανίδων, δεν έλειψε τίποτα. Παρείχε, βοήθησε και είχαμε τα πάντα, λειτουργήσαμε κανονικά και γι αυτό ήρθε και αυτό το αποτέλεσμα. Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, ήταν αρκετά καλό το επίπεδο. Ελπίζω και στα επόμενα τουρνουά το επίπεδο να παραμείνει υψηλό».       

Μάκης Κουτσονικόλας (Υπεύθυνος ακαδημιών μπάσκετ Παναθηναϊκού): «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΟΚ, το Δήμο Ισταίας-Αιδηψού, την τοπική ομάδα τον Σύλλα, την τοπική κοινωνία, τα «Σαράντα πλατάνια» που μείναμε στο τουρνουά, είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι, από την εξυπηρέτηση και από όλα όσα έκαναν οι άνθρωποι εδώ για να διεξαχθεί αυτή η όμορφη διοργάνωση. Γράψαμε ιστορία σήμερα. Αήττητες πρωταθλήτριες απόδειξαν ότι στην ηλικία τους δεν χάνουν από κανέναν. Απόδειξαν σε όσους στην Α1 προσπάθησαν να τις νικήσουν με μεγάλες διαφορές, χωρίς να καταλάβουμε καν το λόγο για να το κάνουν αυτό, απόδειξαν ότι την ηλικία τους δεν χάνουν από κανέναν, από καμία ομάδα είτε ήταν εδώ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα , είτε δεν ήταν εδώ στη διοργάνωση. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα κορίτσια αλλά και για τους προπονητές, δεν έχω πλέον λόγια!».    

Σύλβια Εζέτζα (πρώτη σκόρερ, MVP, αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Μετά από αυτό το τουρνουά, αισθάνομαι ότι έχω βελτιωθεί. Και με το γυναικείο που δεν τα πηγαίναμε καλά, αλλά μέσα από τα παιχνίδια συνολικά βελτιώθηκα όσο μπορώ, μαζί και η ομάδα μου. Ήρθαμε με το σκεπτικό να πάρουμε το πρωτάθλημα και τίποτα άλλο και μάλιστα χωρίς ήττα. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου, ήμασταν πολύ δεμένες φέτος, κάναμε ότι μπορούσαμε και το αξίζαμε αυτό το πρωτάθλημα».     

Εμμανουήλ Καρλάφτης (προπονητής ΟΦΗ): «Νομίζω ότι πήραν τα παιδιά πολλές εμπειρίες. Η προσπάθειά μας για μένα ήταν πάρα πολύ καλή. Από εκεί και πέρα αυτά τα παιδιά συνεχίσουν και του χρόνου και βλέπουμε πόσο δουλειά χρειάζονται οι επαρχιακές ομάδες για να φτάσουν εδώ που είναι οι αθηναϊκές. Πολύ όμορφη διοργάνωση, πάρα πολύ καλό το επίπεδο και το ευχαριστηθήκαμε όλοι». 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics