Breaking News
28 Ιανουαρίου 2019

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να παίξει σπουδαίο μπάσκετ νίκησε με 85-65 τον Άρη χάρη στην καλή του απόδοση στο τελευταίο δεκάλεπτο. 

 

Ο Άρης είχε πολύ κακές επιστροφές, έδωσε εύκολους πόντους στους γηπεδούχους και το ημίχρονο τελείωσε με σκορ 51-34. Θεωρητικά οι "πράσινοι" έδειχναν ότι έκαναν ακριβώς ότι χρειαζόταν (χωρίς να δαπανήσουν ενέργεια) για να πάρουν μια νίκη ρουτίνας. 

Αυτό αποδείχθηκε λάθος στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν τρομακτικά καλά στην άμυνά τους. Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε το βασικό του πρόβλημα που είναι το μακρινό σουτ και η διαφορά ολοένα και έπεφτε. Το επιμέρους σκορ της τρίτης περιόδου ήταν 25-9 για τον Άρη και η διαφορά έπεσε μέχρι και στο καλάθι. 

Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, ο Άρης είχε δύο ευκαιρίες να προηγηθεί αλλά αυτό δεν συνέβη. Κάπου εκεί ο Νικ Καλάθης αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού έπαιξε καλά στην άμυνα, σκόραρε στην επίθεση, βρήκε ελεύθερα τρίποντα και τα έβαλε, την ίδια στιγμή που μοίραζε τη μία ασίστ μετά την άλλη. Ο Άρης πλέον έβαζε καλάθι με το σταγονόμετρο. Συνολικά πέτυχε έξι πόντους σε όλο το τελευταίο δεκάλεπτο και η νίκη ήρθε εύκολα τελικά για τους "πράσινους". 

Παναθηναϊκός (Πιτίνο): Παπαπέτρου 7(1), Καλάθης 18(4) (10 ασίστ), Τόμας 8, Κιλπάτρικ 9(2), Πέιν 11, Παπαγιάννης 2, Λοτζέσκι 6, Γκιστ 12, Καλαϊτζάκης, Μήτογλου 7(1), Αντετοκούνμπο, Λεκάβιτσους 5. 

Άρης (Καστρίτης): Φλιώνης 4, Μποχωρίδης 8(1), ΜακΓκι 7, Τζόουνς 5(1), Χάρις 11(3), Βουλγαρόπουλος, Σλαφτσάκης, Τολιόπουλος 9(3), Χρηστίδης 4, Νταλό 9(2), Κάιζερ 8, Αγγέλου. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics