Breaking News
20 Μαρτίου 2019

Ο Παναθηναϊκός έμεινε «ζωντανός» στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα της Ευρωλίγκας, επικρατώντας της Μπασκόνια με 72-70 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, σε ένα ΟΑΚΑ που ήταν φορτισμένο συγκινησιακά από την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

 

Η ομάδα του Ρι Πιτίνο «αυτοκτόνησε», πάντως, καθώς αν και προηγήθηκε με διαφορά 21 πόντων στο ημίχρονο (είχε φτάσει και στο +23), δέχθηκε επιμέρους σκορ 28-2 (!) στη συνέχεια και κινδύνεψε ακόμη και να χάσει το παιχνίδι, καθώς οι Ισπανοί προσπέρασαν.

Οι «πράσινοι» δεν κατόρθωσαν να καλύψουν τη διαφορά των 9 πόντων από την ήττα στη Βιτόρια, που σημαίνει πως υστερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Βάσκους.

Τα δεκάλεπτα: 26-10, 48-27, 56-48, 72-70.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics