Breaking News
15 Νοεμβρίου 2019

Σε ηλικία 40 ετών, ο πρώην μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, Άντονι Γκράντι, έχασε τη ζωή του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για εμπλοκή του σε καβγά.

 

Ο Άντονι Γκράντι πέθανε σε ηλικία 40 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες που αφορούν τον θάνατό του να αναφέρουν πως ο ίδιος ενεπλάκη σε καβγά. Ο Γκράντι είχε αφήσει το στίγμα του στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, του Πανελληνίου και της Καβάλας. Μάλιστα, τη σεζόν 2007-08, είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Α1, ως παίκτης του Πανελληνίου. Ο πρώην προπονητής του, Αρτς Μίλερ, ήταν εκείνος που επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του Άντονι Γκράντι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics