Breaking News
28 Ιουνίου 2020

Η Ευρωλίγκα συνέχισε τα αφιερώματα βασισμένη στα κείμενα του βιβλίου ''101 greats of European basketball'' του Σέρβου δημοσιογράφου Βλαντιμίρ Στάνκοβιτς.

Σειρά πήρε ο Νίκος Γκάλης με ένα αφιέρωμα-ραψωδία σε ένα απο τους μεγαλύτερους σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Στον πρόλογο του αφιερώματος ο Στάνκοβιτς αναφέρει για τον Γκάλη:

΄΄Αν μπορούσα να περιγράψω με μερικές λέξεις τον Γκάλη θα ήταν εύκολο: Μηχανή παραγωγής πόντων". Και καταλήγει αναφέροντας στον επίλογο:

''Αυτοί που ήμασταν αρκετά τυχεροί να τον παρακολουθήσουμε να παίζει, μπορούμε να πούμε στους νεότερους ότι κάποτε υπήρχε ένας σούπερ σκόρερ από τους λίγους, που τον έλεγαν Νίκο Γκάλη".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics