Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2018

Σοκαρισμένη είναι η ποδοσφαιρική κοινότητα στην Ρωσία από τον ξαφνικό θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή της Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλεξέι Λομάκιν. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία θανάτου του 18χρονου ήταν το υπερβολικό κρύο. 

 

Ο Λομάκιν είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του για κάποιες εξετάσεις και στη συνέχεια βγήκε για ποτό με φίλους του. Ο άτυχος νεαρός παίκτης δεν απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις της μητέρας του και μάλιστα το κινητό του βρέθηκε στο πίσω κάθισμα ενός ταξί!  Ο Λομάκιν αγωνιζόταν στη θέση του επιθετικού μέσου και φέτος είχε παίξει 3 φορές με την U21 της Λοκομοτίβ.

Αυτές τις ώρες διεξάγονται έρευνες για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανάτου του 18χρονου, ενώ ο σύλλογος δημοσιοποίησε μια δήλωση για να επιβεβαιώσει την τραγική δήλωση. Χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Η Λόκομοτίβ είναι στη δυσάρεστη θέση να αναφέρει ότι ο παίκτης της U21 της Λοκομοτίβ, Αλεξέι Λομάκιν πέθανε στη Μόσχα. Η έρευνα συνεχίζεται. Είμαστε συγκλονισμένοι από την τραγωδία. Η ομάδα θα ήθελε να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους του Aλεξέι».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics