Breaking News
19 Μαρτίου 2020

Πολλοί απόρησαν την περασμένη Κυριακή όταν ο ΟΠΑΠ τους ενημέρωσε ότι η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ και του ΠΡΟΤΟ δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω κορονοϊού. Το ίδιο έγινε και με τις κληρώσεις μέσα στην εβδομάδα. Σήμερα (19.03.2020) όμως, θα γίνουν κανονικά.

 


Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε επίσημα ότι «οι κληρώσεις 2105 του ΤΖΟΚΕΡ και του ΠΡΟΤΟ αντίστοιχα, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 15 Μαρτίου και αναβλήθηκαν λόγω των έκτακτων εξελίξεων και συνθηκών σχετικά με τον ιό COVID-19, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, στις 22:00».

Στις κληρώσεις αυτές, λαμβάνουν μέρος οι στήλες που είχαν συμπληρωθεί για τις συγκεκριμένες κληρώσεις έως τις 15 Μαρτίου, στις 21:30, όταν και ολοκληρωνόταν η προθεσμία συμμετοχής.

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης 2105, οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ θα συνεχιστούν κανονικά. Δεδομένου πως στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού τα πρακτορεία έχουν κλείσει έως τις 31 Μαρτίου, οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν στις κληρώσεις του παιχνιδιού, καταθέτοντας ηλεκτρονικά τα δελτία τους, μέσω του tzoker.gr ή του tzoker app.

Ο ΟΠΑΠ σημειώνει ότι «οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ θα διεξάγονται με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα. Για το λόγο αυτό, οι κληρώσεις από σήμερα Πέμπτη (19.03.2020) και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης της εταιρείας δεν θα μεταδίδονται τηλεοπτικά. Οι κληρώσεις θα μαγνητοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμες για το κοινό μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Επίσης, η εταιρεία θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση για το πότε θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες κληρώσεις του ΠΡΟΤΟ.
newsit.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics