Breaking News
21 Νοεμβρίου 2019

bΗ χρονιά φτάνει στο τέλος της και τα διεθνή τουρνουά της I.T.T.F. στη μεγάλη κατηγορία και στις νεαρές ηλικίες ολοκληρώνονται.

 



Πάντως, η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, που γενικά είχε και φέτος έντονη παρουσία στους αγώνες στο εξωτερικό, θα έχει μία ακόμα συμμετοχή πριν από την αλλαγή του έτους. Η 18χρονη Ιωάννα Γερασιμάτου, που στην τρέχουσα σεζόν μπήκε στην κατηγορία των Ελπίδων, δήλωσε συμμετοχή στο ανοιχτό Πρωτάθλημα της Φινλανδίας.

Δεν πρόκειται για World Tour ή Challenge open της παγκόσμιας ομοσπονδίας, ωστόσο είναι πολύ αξιόλογο και καθιερωμένο τουρνουά, το οποίο, μάλιστα, διοργανώνεται για 30ή χρονιά! Θα γίνει στο Kisakallio, 5-8 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του απλού και του ομαδικού.

Η Γερασιμάτου, σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού Νέων γυναικών, αγωνίστηκε πριν από λίγο καιρό στο Challenge της Πολωνίας και σε δύο βδομάδες θα έχει την ευκαιρία για νέο δυνατό τεστ. Είναι ουσιαστικά κιόλας το γεγονός ότι με το σύστημα του προοδευτικού «νοκ άουτ», που εφαρμόζουν οι Φινλανδοί, μέχρι την τελική διαβάθμιση για κάθε αθλητή, η αθλήτρια του Παναθηναϊκού θα δοκιμαστεί σε μία σειρά από παιχνίδια.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics