Breaking News
06 Δεκεμβρίου 2019

Τι προμηνύουν σήμερα, Παρασκευή τα ζώδια;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

 

Κριός

Θα πρέπει να αξιολογήσετε συγκεκριμένα θέματα που θα προκύψουν στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρα σας. Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε, να ασχοληθείτε με την οργάνωση και να συλλέξετε πληροφορίες για να επιτύχετε σημαντικά πράγματα μελλοντικά.

Ταύρος

Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες και ζητήστε τη βοήθεια νομικού σας συμβούλου σε κάποιο οικονομικό θέμα που θα προκύψει. Μην αντιδράτε εν θερμώ…

Δίδυμοι

Εκφράστε το θαυμασμό σας σε άτομα που αγαπάτε και που αξίζουν πραγματικά. Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας τώρα πια. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Καρκίνος

Ακόμα και το πιο καλά οργανωμένο σας ραντεβού σήμερα μπορεί να ανατραπεί. Μη γίνεστε εριστικοί και τόσο ευαίσθητοι με το ταίρι σας. Μην είστε στα πρόθυρα να τερματίσετε τη σχέση σας. Πάρτε αποφάσεις και μην πιέζετε τον εαυτό σας.

Λέων

Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Μη χάσετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο της ζωής σας. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας.

Παρθένος

Μην κάνετε βίαιες κινήσεις και μη διαφωνείτε με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Φροντίστε οι αποφάσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδικές ώστε να αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις .

Ζυγός

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει ξεκαθαρίσματα και συμβιβασμούς, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή όμως στις εντάσεις που μπορούν να ανατρέψουν το θετικό κλίμα.

Σκορπιός

Τίποτα δεν λύνεται απ την μία στιγμή στην άλλη. Επίσης υπάρχουν και καταστάσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν, τουλάχιστον αυτή την χρονική στιγμή. Προσπαθήστε να αναπτυχθείτε στο υπάρχον περιβάλλον.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί σε εσωστρέφεια και ενδοσκόπηση του παρελθόντος. Τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν φαίνεται να σας στοιχειώνουν ακόμη και τώρα… Προσοχή μόνο, μην απομονωθείτε και απομακρυνθείτε από το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Τα άστρα φέρουν τύχη στα οικονομικά.

Υδροχόος

Οικογενειακές υποχρεώσεις, σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέπτεστε με καχυποψία κάθε κίνηση και πρόταση των γύρω σας. Αποφύγετε διαμάχες και λογομαχίες χωρίς λόγο και αιτία.

Ιχθείς

Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα. Ξεκαθαρίστε αρκετά τα πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα.

mononews.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics