Breaking News
11 Δεκεμβρίου 2019

Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα αστρολογικά;

 

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε παρεξηγήσεις, διατηρώντας την ηρεμία σας και επιστρατεύοντας όλη σας τη διπλωματία. Η φαντασία και η λογική έρχονται σε σύγκρουση και δεν είστε σίγουροι ποιο δρόμο να διαλέξετε. Μην υπογράφετε συμβόλαια ή ξεκινάτε καινούργιες συνεργασίες που δεν έχετε μελετήσει διεξοδικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πολύ εκνευρισμένοι και θα νιώσετε τον αντίκτυπο στην υγεία σας. Χαμηλώστε τους τόνους και μη χαλάτε τη διάθεσή σας με ανούσιες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αψιμαχίες με τρίτα πρόσωπα και συγγενείς θα χαλάσουν το κέφι και τη διάθεσή σας. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να εμπλέκουν στα αισθηματικά σας. Περάσατε δια πυρός και σιδήρου, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στο ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελός σας θα έρθουν πολύ σύντομα, με μια παράλληλη βελτίωση των οικονομικών σας.

ΛΕΩΝ

Με βίαιες αντιδράσεις, ξεσπάσματα και διαπληκτισμούς, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας. Σταθμίστε προσεκτικά τις επιλογές σας και κινηθείτε βάσει σχεδίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και σήμερα φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον φαίνεται να υπάρχει μια υποβόσκουσα ένταση, που καλά θα κάνετε να την αγνοήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά και φορολογικά θέματα που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς. Οι καθυστερήσεις στην εργασία σας θα δημιουργήσουν ένταση και κακή διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτικά ζείτε μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσετε. Απ την άλλη, όμως, είστε δοσμένοι στον επαγγελματικό σας χώρο, μιας και έχετε σκοπό να καταπλήξετε με τις επιδόσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην κάνετε άσκοπες σπατάλες, γιατί θα το μετανιώσετε. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας, όταν δεν ξέρετε τι σας φταίει. Ο εκνευρισμός σας δεν έχει όρια, το ίδιο όμως και ο εγωκεντρικός σας χαρακτήρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα προμηνύουν συγκρούσεις και εντάσεις στο άμεσο περιβάλλον σας. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και δείξτε προσοχή στην οδήγηση. Η σημερινή μέρα σας βοηθά, ωστόσο, να πλησιάσετε το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια έξοδος με καλούς φίλους θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας. Ευνοούνται αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντί σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα σήμερα. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν αργότερα.

mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics