Breaking News
01 Φεβρουαρίου 2020

Σταθμός Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης συγκεκριμένα, ο πιο μεγάλος σε πλήθος συμμετοχών και σε προβολή, ο πιο ελκυστικός με βάση υποδομές και παροχές.

Το ιστορικό και σταθερά πολύ δραστήριο σωματείο φιλοξενεί αύριο και μεθαύριο το 5ο πανελλήνιο τουρνουά του στις μικρές ηλικίες και είναι καθόλα έτοιμο να υποδεχτεί εκατοντάδες αθλητές, προπονητές και συνοδούς στο δικό του κλειστό γυμναστήριο με την επωνυμία "Μίμης Τσικίνας" (Νικολάου Γερμανού 1).

Το διοργανώνει μαζί με την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και είναι το 6ο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μπορεί οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής να κυμάνθηκαν σε χαμηλότερα επίπεδα από τα συνηθισμένα και να έκλεισαν στις 254, αλλά το όπεν σημειώνει και φέτος το σχετικό ρεκόρ και περιλαμβάνει ξανά οκτώ ηλικιακές κατηγορίες.

Η Χ.Α.Ν.Θ. είχε την πρώτη επαφή με τα αναπτυξιακά όταν οργάνωσε τον Μεγάλο Τελικό το 2015, ενώ όταν το 2016 άρχισε να διεξάγει τέτοια τουρνουά έκανε αμέσως πανελλήνιο...

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics