Breaking News
23 Φεβρουαρίου 2020

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τα πρώτα μετάλλια της ιστορίας του στην σκοποβολή ΑμεΑ και άρχισε να γράφει τη δική του ιστορία στο άθλημα και σε επίπεδο μεταλλίων.

 

Η «πράσινη» ομάδα του τεχνικού Θοδωρή Κοτταρά παρατάχθηκε με τετραμελή αποστολή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Ελευσίνα και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο πρώτος χρονικά αθλητής που έφερε μετάλλιο στον Σύλλογο ήταν ο Γιώργος Τσαουσίδης που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο πιστόλι.

Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Γιώργου Αθανασόπουλου που κατέκτησε την τέταρτη θέση και του Χρήστου Βλασταρά που ήταν πέμπτος.

Λίγο αργότερα ήρθε η σειρά του Τάσου Μπούτη που πήρε επίσης το χάλκινο μετάλλιο στο τουφέκι με επίδοση 622,6 ντουμπλάροντας έτσι τις επιτυχίες για το «τριφύλλι» στην πρώτη επίσημη διοργάνωση της χρονιάς.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics