Breaking News
30 Ιουνίου 2020

Η επίδοση της Εμμανουέλας Κατζουράκη στο σκητ γυναικών-νεανίδων δεν αποτελεί μόνο πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία της, αλλά και ισοφάριση του παγκόσμιου ρεκόρ νεανίδων.

 

Οπως σημειώνεται στην επίσημη ενημέρωση του ΕΑΚ Χανίων για τους Πανελλήνιους αγώνες που έγιναν στο Εθνικό Σκοπευτήριο πρόκειται για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα (το 123/125) από μια νεάνιδα από την οποία η ελληνική σκοποβολή περιμένει πολλά.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο Δ.Τ. του ΕΑΚ για τους αγώνες:

Το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου 2020 η ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΡΗΤΗΣ (ΣΚΟ.ΛΕ.Κ) σε συνεργασία με την ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚ.Ο.Ε) διοργάνωσε στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων τους Πανελλήνιους αγώνες ΤΡΑΠ και τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος ΤΡΑΠ-ΣΚΗΤ. Παρά την δίμηνη και πλέον αποχή των σκοπευτών λόγω πανδημίας COVID-19 οι αγώνες είχαν τεράστια αγωνιστική αλλά και οργανωτική επιτυχία. Πολύ μεγάλη εμφάνιση από τον σκοπευτή ΜΑΚΗ ΜΙΤΑ (ΒΑΡΔΑΣ) με ισοφάριση του Πανελλήνιου ρεκόρ ΣΚΗΤ με 124/125 , μια από τις καλύτερες επιδόσεις για το 2020 στον κόσμο αλλά και η φανταστική επίδοση της σκοπεύτριας του συλλόγου ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ (ΣΚΟΛΕΚ) στο ΣΚΗΤ Γυναικών-Νεάνιδων με επίδοση 123/125 που αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία της και ισοφάριση του Παγκόσμιου ρεκόρ Νεάνιδων στο ΣΚΗΤ. Ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα από μια νεάνιδα που η Ελληνική σκοποβολή περιμένει πολλά. Υψηλές επιδόσεις έφεραν και τα υπόλοιπα μέλη των Εθνικών Ομάδων του ΣΚΗΤ Ανδρών, συγκεκριμένα ο ΓΚΟΓΚΟΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΒΑΡΔΑΣ) 121/125, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΒΑΡΔΑΣ)119/125 όπως και οι Έφηβοι σκοπευτές του συλλόγου ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 115/125 και ΝΙΚΟΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΦΡΑΙΜ 113/125 με 5η και 6η θέση αντίστοιχα στην OVERALL, 1η και2η θέση στην κατηγορία Εφήβων. Η έκπληξη στους αγώνες ΤΡΑΠ ήρθε από τον Βετεράνο σκοπευτή του συλλόγου ΕΛΠΙΚΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ – που απέχει από τους αγώνες τα τελευταία χρόνια και με ελάχιστη προπόνηση πριν τους αγώνες – με επίδοση 113/125 ήρθε 1ος στην Α΄Κατηγορία , 5ος στον τελικό των Πανελληνίων και 2ος στον αγώνα Κυπέλλου στην OVERALL. Την 2η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος στην Β’ κατηγορία ΤΡΑΠ κατέλαβε ο επίσης αθλητής του συλλόγου ΤΣΟΥΒΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ με 95/125. Την 3η θέση στο Ομαδικό των Πανελληνίων κατέλαβε η ομάδα ΤΡΑΠ του συλλόγου με επίδοση 308/375 με τους σκοπευτές ΕΛΠΙΚΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ, ΖΥΜΒΡΑΓΟΥΔΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΤΣΟΥΒΑΛΑΚΗ ΝΙΚΟ.

Στην τελετή λήξης των αγώνων, σε μια σεμνή τελετή, βραβεύτηκε ο Βετεράνος σκοπευτής των Εθνικών Ομάδων του ΤΡΑΠ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ. Ένας μεγάλος αθλητής, ένας "άρχοντας" που άφησε υψηλή παρακαταθήκη στο ΤΡΑΠ με την διαδρομή του
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διαχρονικό χορηγό μας «ΑΝΕΚ-BLUE STAR FERRIES», την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ, τον ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ, την LAMBRO NAFPLIOTI, το KRETA 24ΩΡΕΣ και ΑΦΟΙ ΤΟΥΡΗ που συνέβαλλαν στην διοργάνωση των αγώνων.
flashnews.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics