Breaking News
07 Αυγούστου 2020

Συνεχίζονται οι καταιγίδες την Παρασκευή με τοπικά ισχυρά φαινόμενα κυρίως σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. Θα σημειώνονται τοπικές χαλαζοπτώσεις και μπουρίνια με πιθανότητα και για πλημμυρικά φαινόμενα.

Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα δημιουργούν προβλήματα και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στις περισσότερες περιοχές. Ο άστατος καιρός θα επιμείνει και το Σάββατο στη χώρα μας με πολλές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Κυριακή και κυρίως την Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία, τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία από 14 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανές βροχές ή καταιγίδες κυρίως νωρίς το πρωί και το θερμόμετρο από 21 έως 31 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές και καταιγίδες ισχυρές κυρίως από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 15 έως 30 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγες νεφώσεις με πιθανές βροχές από το μεσημέρι.

Στην Πελοπόννησο, αρκετή ηλιοφάνεια με μεμονωμένες βροχές από το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 14 έως 34 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αρκετή ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 31 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Ο υδράργυρος από 15 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική, αρκετή ηλιοφάνεια με τοπικές μπόρες κυρίως από το μεσημέρι. Άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics