Breaking News
27 Οκτωβρίου 2020

Πόρτο-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Λέστερ και Γρανάδα-ΠΑΟΚ με πολλές στοιχηματικές επιλογές στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.
Τα Κύπελλα Ευρώπης συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα με τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων. Δυνατές αναμετρήσεις με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον δίνουν ο Ολυμπιακός στο Champions League, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ στο Europa League.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του Champions league και την Τετάρτη (22:00) αντιμετωπίζει στο «Ντραγκάο» την Πόρτο. Αν φύγει αήττητος από την Πορτογαλία θα κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση.

 

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Μπράγκα στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου της. Την Πέμπτη (19:55) υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Λέστερ, με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την Ομόνοια στην Τούμπα. Θα προσπαθήσει να καλύψει την απώλεια, με ένα θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη (22:00) στη Γρανάδα.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics