Breaking News
27 Οκτωβρίου 2020

Η κορυφαία Ελληνίδα τοξότρια μίλησε στο sports3.gr για τη νίκη της στο κύπελλο Ελλάδος, αλλά και για το... ντεμπούτο του καινούργιου τόξου
Θάνος Σταθόπουλος  

 

Το περασμένο Σάββατο (24/10) η Λίτσα Ψάρρα κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος στο Ολυμπιακό τόξο που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο που φέρει το όνομά της. Η Ψάρρα αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το νέο της τόξο.

Η τοξότρια του Σκοπευτικού Όμιλου Αποφοίτων Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΣΚΟΑΑΠΘ), μίλησε στο sports3.gr λίγο πριν από την αναχώρησή της για την Κύπρο, όπου την Τετάρτη (28/10) θα συμμετάσχει με τα χρώματα της εθνική μας ομάδας στο Aphrodite Cup, σ’ έναν ακόμη αγώνα προετοιμασίας πριν από τα σημαντικά… ραντεβού του ερχόμενου Μαρτίου.

«Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για να δοκιμάσω το νέο μου τόξο», είπε η Ψάρρα. «Σαφώς και τα νούμερα στο γύρο κατάταξης δεν ήταν αυτά που θέλω, όμως από την άλλη είμαι ευχαριστημένη για τη νίκη μου στις κόντρες.»

«Για πρώτο αγώνα βάζω θετικό πρόσημο και μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένη από τη συμπεριφορά του νέου μου τόξου. Είναι εντελώς διαφορετικό απ’ αυτό που έριχνα και αναμφίβολα χρειάζονται ρυθμίσεις και αλλαγές τις οποίες θα συνεχίσω να κάνω και στους επόμενους αγώνες προετοιμασίας πριν από τους σημαντικούς αγώνες (τέλη Μαρτίου) που θα κρίνουν τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Ο αγώνας Aphrodite Cup 2020 είναι στο πλαίσιο της Διακρατικής Συμφωνίας Ελλάδος – Κύπρου, ο οποίος θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου έως Κυριακή 1 Νοεμβρίου στα Λεύκαρα Κύπρου.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics