Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2021

Η Μαρία Βιθέντε έχει όλο το δίκιο με το μέρος της
Θανάσης Μαργαρίτης  

 

Απίστευτη γκάφα έκαναν οι Ισπανοί διοργανωτές του εθνικού πρωταθλήματος της χώρας, όταν και δεν μέτρησαν ποτέ άλμα για χρυσό μετάλλιο!

Η Μαρία Βιθέντε έκανε άλμα περίπου στα 6,50μ., με τους ιθύνοντες της διοργάνωσεις να θεωρούν πως είναι άκυρη και να σβήνουν το αποτύπωμά της από το σκάμμα, με συνέπεια η προσπάθεια να μην μετρήσει ποτέ!

Η Φατίμα Ντιαμέ κατέκτησε το χρυσό με 6,51μ., με την η Βιθέντε να παίρνει εν τέλει το χάλκινο μετάλλιο με καλύτερη προσπάθεια στα 6,24μ.

Μετά τον αγώνα έβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες για την αδικία που υπέστη. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ραούλ Σαπάδο, απολογήθηκε στην αθλήτρια και τον προπονητή της για το λάθος. «Ζητούμε συγγνώμη για ένα σοβαρό ανθρώπινο λάθος. Οφείλουμε να εργαστούμε πιο σκληρά για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Αντιλαμβανόμαστε την αναστάτωση της Μαρία Βιθέντε και του προπονητή της και απολογούμαστε».
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Πρόεδρος ΟΦΗ: «Κάποια στιγμή τα λιοντάρια μου δεν είχαν αναπνοές»

Όλα τα ζώδια 22/02

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics