Breaking News
23 Φεβρουαρίου 2021

Με πίστη και αισιοδοξία σε ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Δόξα (24/02 , 15.00), αναχωρεί αύριο η ομάδα μας με προορισμό την Δράμα πραγματοποιώντας σήμερα την τελευταία της προπόνηση επί Κρητικού εδάφους.

 

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν χαμηλής έντασης και διάρκειας και είχε στόχο την γενική αποφόρτιση από τους συνεχείς αγώνες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Kwateng και Ντουμάνης ενώ εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Ποζατζίδης ο οποίος έχει μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο μηριαίο και συνεπώς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Oι 20 ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την αποστολή για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Δόξα Δράμας είναι οι:

Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Neral, Βote, Σερβιλάκης, Κόλα, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης
Η ομάδα μας θα πετάξει νωρίς το πρωί αύριο για Θεσσαλονίκη και έπειτα οδικώς θα μεταβεί ως τη Δράμα όπου θα ακολουθήσει και την τελευταία της προπόνηση.
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 23/02/2021

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου Ε-Ν: Η ελληνική αποστολή

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics