Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2021

Πήρε τη 12η θέση στο Όμπερσντορφ της Γερμανίας
Αγγελική Βύζικα  

 

Η Ιωάννα Κότσαλου ήταν η αθλήτρια που είχε την καλύτερη επίδοση από την ελληνική ομάδα σήμερα (24/2) πρώτη ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Σκι Αντοχής, που διεξάγεται στο Όμπερσντορφ της Γερμανίας.

Στο αγώνισμα των 5 χλμ ΕΤ προκριματικής φάσης γυναικών τερμάτισε στην 12η θέση με χρόνο 14:28,8 και 303,77 βαθμούς FIS. Στο ίδιο αγώνισμα η Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου και η Ελένη Ιωάννου κατετάγησαν στη 19η και 27η θέση, αντίστοιχα.

Στο αγώνισμα των 10 χλμ ΕΤ αντρών ο Δημήτρης Βεληβάσης με χρόνο 29:06,3 και 245 βαθμούς FIS κατετάγη 44ος, ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές: Άγγελος Αντωνιάδης, Κλέανθης Καραμίχας και Αθανάσιος Γάστης κατέλαβαν τις 45η, 47η και 58η θέσεις, αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του σπριντ ΚΛ τόσο για τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Από την ελληνική ομάδα θα αγωνιστούν οι: Δημήτρης Βεληβάσης, Άγγελος Αντωνιάδης, Κλεάνθης Καραμίχας, Παρασκευή Λαδοπούλου, Μαρία Ντάνου και Νεφέλη Τίτα.
SPORTS3.GR

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Πέππας: «Η Ελλάδα θα φέρει μετάλλια από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες»

Super League 2: «Γκέλαρε» ο πρωτοπόρος Εργοτέλης [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics