Breaking News
13 Μαΐου 2021

NBA Top 10: Απολαύστε τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια που έγιναν τα ξημερώματα

Διαγωνισμό καρφωμάτων θυμίζει το Top 10 από τα παιχνίδια που έγιναν τα ξημερώματα στον «μαγικό κόσμο» του NBA. Στην κορυφή της λίστας επιστρέφει ο ηγέτης των Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ. Μετά τον τραυματισμό του Τζέιλεν Μπράουν ο εκρηκτικός φόργουορντ καλείται να πάρει στις πλάτες του τους «Κέλτες».

Οι Βοστωνέζοι «αυτοκτόνησαν» κόντρα στους Καβαλίερς και πλέον καλούνται να μπουν στα Play Off μέσω των Play In. Ο Τέιτουμ ξεχώρισε στην αναμέτρηση με το Κλίβελαντ, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα. Η κορυφαία του στιγμή, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του Top 10 , ήταν το «poster» στον θηριώδη σέντερ των «Καβς», Τζάρετ Άλεν.

 Το «βάθρο» του Top 10 πλαισιώνουν ακόμα δύο εντυπωσιακά καρφώματα. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Τζάκσον Χέις των Πέλικανς, ο οποίος έκανε ένα εντυπωσιακό ανάποδο κάρφωμα. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κάμερον Όλιβερ των Ρόκετς, ο οποίος έκανε ένα εντυπωσιακό «360° dunk».

Απολαύστε το σημερινό Top 10 του NBA:

Διαβάστε επίσης

Σφραγίζει αύριο την παραμονή στη Serie A η Νορμπέλο της Τόλιου

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics