Breaking News
07 Οκτωβρίου 2017

Νικά κι ελπίζει, με ισοπαλία ή, ήττα, χάνεται.

Το αποψινό (7/10, 21:45) ματς της Εθνικής με την Κύπρο στην Λευκωσία θα κρίνει εάν η ελληνική ομάδα θα παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου 2018.

Κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν «βολεύει» την «γαλανόλευκη», η οποία θα γνωρίζει ήδη το αποτέλεσμα της Βοσνίας με το Βέλγιο (19:00), από το αποτέλεσμα του οποίου θα φανεί ποια ομάδα θα έχει το «πάνω χέρι» για τα μπαράζ πρόκρισης.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο -1 από τους Βόσνιους, που υποδέχονται τους «αδιάφορους» βαθμολογικά «κόκκινους διάβολους», ενώ την προσεχή Τρίτη (10/10), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα φιλοξενήσει το Γιβραλτάρ και η Βοσνία θα ταξιδέψει στην Εσθονία, όπου θα παίξει με την επίσης «αδιάφορη» εθνική ομάδα της χώρας. 

Η νίκη είναι μονόδρομος στο σημερινό ματς με τους Κύπριους, αλλά ακόμη και στην περίπτωση που γίνει αυτό και το Βέλγιο κάνει το «δώρο» στην Εθνική με το να μην χάσει από την Βοσνία, είναι πολύ πιθανό η Ελλάδα να χάσει το εισιτήριο για τα μπαράζ, ως χειρότερη 2η των προκριματικών!

Ο 8ος όμιλος που συμμετέχει η Εθνική είναι αυτή τη στιγμή ο «χειρότερος» από τους συνολικά 9 των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, οπότε δεν φτάνει το 2Χ2 για την Ελλάδα, καθώς θα χρειαστεί και συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων. Για βα βγει η οκτάδα των καλύτερων δεύτερων των γκρουπ, αφαιρούνται οι βαθμοί που πήραν κόντρα στον τελευταίο του ομίλου τους.

Η Εθνική εφόσον νικήσει στα ματς που απομένουν και φτάσει τους 19 βαθμούς, θα βρεθεί στους 13. Τη δεδομένη χρονική περίοδο η Βοσνία είναι η χειρότερη 2η, στο -2 από την 8η Σουηδία, που έχει τα ίδια παιχνίδια (είναι οι δύο όμιλοι που "χρωστούν" την 9η αγωνιστική). Από εκεί και πέρα στο +3 βρίσκονται οι Σκωτία, Κροατία και Ουαλία που έχουν να δώσουν ένα παιχνίδι ακόμα. 

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics