Breaking News
12 Οκτωβρίου 2017

Πράγματα και θαύματα έκανε στην επανεμφάνισή του στα παρκέ ο Τζοέλ Εμπίντ, στη φιλική νίκη των Σίξερς επί των Νετς.

 

Μπορεί να έμεινε στα «πιτς» για πολύ καιρό λόγω τραυματισμού, όμως δείχνει να είναι και πάλι δυνατός. Ο Τζοέλ Εμπίντ επέστρεψε στα παρκέ στη φιλική νίκη των Σίξερς απέναντι στους Νετς (133-114), πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος Καμερουνέζος σέντερ της ομάδας της Φιλαδέλφεια σημείωσε 22 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ σε 15 λεπτά, δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού.

Την προηγούμενη χρονιά, ο ύψους 2,13 άσος μέτρησε 20,2 πόντους και 7,8 ριμπάουντ σε 31 παιχνίδια που αγωνίστηκε, όμως η σεζόν τελείωσε πρόωρα για τον ίδιο, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό του γόνατο τον περασμένο Φεβρουάριο.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics