Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2018

Οι χορευτές και οι χορεύτριες που θα αναδειχθούν νικητές στο "3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού και Σύγχρονου Χορού" θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε διεθνείς διαγωνισμούς.


Να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε δύο πολύ σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς θα έχουν οι κορυφαίες χορευτές και χορεύτριες που θα αναδειχθούν από το «3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού & Σύγχρονου Χορού», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Οι διοργανωτές εξασφάλισαν σημαντικές συνεργασίες με το "International Ballet & Contemporary Dance Competition Domenico Modugno", στην Ιταλία και το "Young Stars Ballet Competition", στη Ρουμανία και όσοι συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις χορογραφίες τους ως εκπρόσωποι της Ελλάδος στο εξωτερικό.

Οι συμμετοχές για το «3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού & Σύγχρονου Χορού» έχουν ολοκληρωθεί και στη διοργάνωση θα πάρουν περισσότεροι από 400 χορευτές και χορεύτριες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ. Θα υπάρχουν συμμετοχές και από την Κύπρο.

"Το επίπεδο του Κλασικού και Σύγχρονου Χορού αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο στην Ελλάδα με αποτέλεσμα πολύ σύντομα οι χορευτές μας να μπορούν να διεκδικήσουν διακρίσεις σε παγκόσμιους διαγωνισμούς. Σίγουρα σε αυτό συμβάλλουν και οι χαρισματικοί χορογράφοι που συνοδεύουν τους νέους καλλιτέχνες. Η ημέρα του Πρωταθλήματος είναι σημαντική διότι θα συγκεντρωθούν μαζί, σχολές χορού απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδος και της Κύπρου. Ο χορός αποτελεί πάντα τον πιο ευγενικό συναγωνισμό και προωθεί την ψυχοσωματική ισορροπία των νέων", δήλωσε η Ramona Palade, μέλος της Κριτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος.

Περισσότερες πληροφορίες www.morgana.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics