Breaking News
16 Ιουλίου 2018

Ο Μίλτος Τεντόγλου με καλύτερο άλμα στα 8,24μ. ήταν ο νικητής στο μήκος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα έκανε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη για φέτος.



Πριν από ένα χρόνο στην ίδια διοργάνωση, ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΕ Γρεβενών) είχε "προσγειωθεί" στα 8,30 μ. και είχε πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων στο μήκος. Ο 20χρονος αθλητής επέστρεψε σήμερα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο για να κάνει μία εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ήταν νικητής στο μήκος με 8,24 μ. (-0,5) και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα του με 8,12 μ. (0,1), συνέχισε με 8,15 μ. (-0,3), 8,24 μ., 7,92 μ. (0,2) και επέλεξε να κρατήσει δυνάμεις και να μην εκτελέσει τα δύο τελευταία του άλματα. Ο Τεντόγλου με το 8,24 μ. έγινε ο δεύτερος αθλητής στην Ευρώπη πίσω από τον Τσέχο Ράντεκ Γιούσκα, που έχει 8,27 μέτρα και το φαβορί για μια καλή παρουσία στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Δεύτερος με 7,66 μ. ήταν ο Νίκος Καψής της ΑΕΚ και τρίτος ο Μιχάλης Μερτζανίδης (ΑΟ Ηφαιστεία) με 7,62 μέτρα. Ο Τεντόγλου με βάση το 8,30 μ. αναδείχθηκε αθλητής αγώνων και παρέλαβε το σχετικό έπαθλο "Γιάννης Σταματόπουλος", που έχει θεσπίσει η ομοσπονδία, στη μνήμη του σπουδαίου παράγοντα. Την απονομή του επάθλου έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο εθνικός προπονητής Κ18 Τόλης Αποστολόπουλος και η κόρη του Γιάννη Σταματόπουλου, Βάλια Σταματοπούλου.

Ο Κώστας Φιλιππίδης (ΠΓΣ) συνεπής με το ραντεβού του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πήρε μέρος στη διοργάνωση παρά το πολύωρο ταξίδι που είχε προηγηθεί το Σαββάτο και αναδείχθηκε νικητής για 11η φορά. Ο Φιλιππίδης την Παρασκευή αγωνίστηκε στο Ραμπάτ και σήμερα στην Πάτρα, όπου είχε καλύτερη προσπάθεια στα 5,50 μέτρα. Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα, στη συνέχεια επέλεξε να αφήσει τα 5,60 μ., για να δει τον πήχη υψηλότερα και συγκεκριμένα στα 5,65 μέτρα. Οι προσπάθειες του αθλητή στο συγκεκριμένο ύψος ήταν καλές, ωστόσο ο πήχης δεν στάθηκε. Δεύτερος με 5,30 μ. ήταν ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος (Πανιώνιος) και τρίτος ο Θοφάνης Μπέλος (Ρήγας Θ.) με 5,20 μέτρα.

Ο Κώστας Μπανιώτης (Ολυμπιάδα Κομοτηνής) έφτασε στις οχτώ νίκες σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει τον βασικό του στόχο, που ήταν ένα άλμα πάνω από τα 2,28 μ., που είναι και το όριο για το Βερολίνο. Ο αθλητής μας ξεπέρασε με την πρώτη τα 2,18 μ., 2,21 μ., 2,24 μ., ωστόσο στη συνέχεια απέτυχε στα 2,28 μέτρα. Δεύτερος με 2,15 μ. ήταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου (ΟΣΦΠ) και τρίτος ο Βασίλης Βασιλακάκος (ΑΟ Φιλοθέης) με 2,03 μέτρα.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics