Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2018

Απίθανο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο πρωτάθλημα futsal της Βραζιλίας, καθώς παίκτης κουτούλησε και στη συνέχεια κλώτσησε στο κεφάλι τον πεσμένο στο έδαφος διαιτητή για φάουλ που δεν του δόθηκε



Η αναμέτρηση της Φλουμινένσε από την Μπαΐα με την Ατλέτικο Μπραζιλένσε για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος futsal στη Βραζιλία αμαυρώθηκε από την άσκηση βίας παίκτη της δεύτερης προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Διαμαρτυρόμενος για φάουλ που δεν του δόθηκε, έσπευσε προς το μέρος του διαιτητή, τον κουτούλησε και στη συνέχεια - κι ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος - τον κλώτσησε στο κεφάλι. Ο διαιτητής δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο παίκτης της Ατλέτικο Μπραζιλένσε συνελήφθη.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics