Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2018

Το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου της Κορίνθου. 



Το Motor Festival είναι η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα και αυτό αναμένεται να αποδειχτεί εμπράκτως για ακόμη μία φορά. Το κορυφαίο και μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης θ’ ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου της Κορίνθου και θα τις κρατήσει ανοικτές μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου για ένα ασταμάτητο τριήμερο show απ’ όλους τους χώρους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που θ’ αφήσει ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό θεατή!

Το 13ο Motor Festival, που θα διεξαχθεί με διοργανώτρια την Λ Hero και υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων τα έχει στην κυριολεξία όλα! Drift Shows, Motocross Shows, Stunt & Extreme Stunt Car and Motorcycle Shows,Trial and Freestyle shows, 4X4 Shows, Super Cars Shows, Dragster Shows, Rally Shows, Track Shows, Shows με τρακτέρ κι όχι μόνο στην αρένα του φεστιβάλ από τους επαγγελματίες οδηγούς της διοργάνωσης κι ακριβώς δίπλα η Έκθεση του Motor Festival, με ό,τι πιο σύγχρονο από τον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

Και τι δεν θα γινόταν να λείπει από την κορυφαία γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού; Φυσικά η F1! Στον πάρκο αδρεναλίνης του 13ου Motor Festival της Κορίνθου θα υπάρχει ο κορυφαίος προσομοιωτής Formula 1 στη χώρα!

Ξεχάστε τα joystick και τις τιμονιερίτσες του καναπέ. Εδώ για να τρέξεις την κούρσα πρέπει να «μουσκέψεις» τη φανέλα σου. Το Μονοθέσιο είναι εξοπλισμένο με το μοναδικό στην Ελλάδα feedback επαγγελματικό σύστημα αγωνιστικής οδήγησης. Με τιμόνι και πεντάλ βαρέως τύπου πραγματικών διαστάσεων, σύστημα ήχου που αποδίδει με απόλυτη πιστότητα (ως προς το είδος και την ένταση) όλους τους ήχους του κινητήρα μιας πραγματικής Formula 1 (κινητήρας, ανεβοκατεβάσματα στροφών, αλλαγές ταχυτήτων, προσπεράσεις συναγωνιζόμενων κλπ), Η/Υ, Software και 3 οθόνες LED TV TXV-3230FSMT 32" Full HD Smart.


Το τιμόνι: Κορυφαίο σε δυναμική, μεταφέρει στα χέρια του χειριστή τις αναδράσεις στην πραγματική τους σχεδόν ένταση και σε απόλυτη αρμονία με την κίνηση του οχήματος δίνοντάς στον χειριστή (sim/Pilot) μια συναρπαστική αίσθηση οδήγησης αυτοκινήτου πίστας.

Οι ταχύτητες: Στην πραγματική τους θέση, κάτω από το τιμόνι, και στις πραγματικές τους διαστάσεις, υπάρχουν τα paddles για το κιβώτιο ταχυτήτων επτά σχέσεων + νεκρά και όπισθεν.

Τα Πεντάλ: Οι χειρισμοί στα πεντάλ ανταποκρίνονται 100% στην συμπεριφορά του οχήματος δίνοντας μια εντελώς ρεαλιστική αίσθηση οδήγησης. Τα πεντάλ είναι βαρέως τύπου και πραγματικών διαστάσεων, ρυθμιζόμενα ως προς την απόστασή τους από το κάθισμα, ώστε να εξασφαλίζεται η άνετη οδηγική θέση του χειριστή.

Πρόκειται για έναν προσομοιωτή που θα γίνει ανάρπαστος σε μικρούς και μεγάλους, καθώς μεταφέρει όσους επιχειρήσουν να τον οδηγήσουν στον μαγικό κόσμο της F1!

Fly boarding Shows!

Οι εκπλήξεις στο 13ο Motor Festival δεν σταματούν εκεί, αφού η αδρεναλίνη θα χτυπήσει… κόκκινο και στο νερό, ακριβώς δίπλα στην αρένα του φεστιβάλ που θα είναι στημένη στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου της Κορίνθου. Πως θα αισθανθούν εξάλλου οι θεατές που θα βλέπουν δίπλα τους τον Iron Man να κάνει φιγούρες που… κόβουν την ανάσα; Ο Δημήτρης Πούλιος από τη Θεσσαλονίκη και ο Σπύρος Ταμπάκης από το Ναύπλιο, μαζί με άλλους Super ήρωες ετοιμάζουν ένα μοναδικό θέαμα που θα δροσίσει και θα… απογειώσει τον κόσμο, μεταφέροντας την έκσταση που προσφέρει αυτό το θαλάσσιο μηχανοκίνητο σπορ.

Bazaar αυτοκινήτων, φορτηγών και τρακτέρ!

Τέλος στην έκθεση του 13ου Motor Festival μεταξύ των υπολοίπων θα πραγματοποιηθεί και Bazaar αυτοκίνητων, τρακτέρ και φορτηγών από επίσημες αντιπροσωπείες και εμπόρους μεταχειρισμένων.

Όπως τόνισε ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς «η έκθεση του 13ου Motor Festival πραγματικά ξεπερνά κάθε προσδοκία και κάθε αρχικό στόχο που είχαμε βάλει ως διοργανώτρια εταιρεία. Οι εκθέτες μας, υποσχέθηκαν μοναδικές ευκαιρίες και ευκολίες σε τιμές μοναδικές».

Το… ραντεβού, λοιπόν, έχει δοθεί. Από 21 έως και 23 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου για το πιο φαντασμαγορικό και εντυπωσιακό eventτης μηχανοκίνησης. Την Παρασκευή οι πύλες θα ανοίξουν στις 19:00 το απόγευμα και θα κλείσουν στις 22:00, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θ’ ανοίγουν στις 11 το πρωί και θα κλείνουν στις 22:00, αφού τα shows θα είναι ασταμάτητα. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του φεστιβάλ στην επίσημη σελίδα του Motor Festival στο διαδίκτυο (motorfestival.gr), αλλά και στο facebook.

Το 3ο και τελευταίο video trailer του 13ου Motor Festival:
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics