Breaking News
12 Οκτωβρίου 2018

Την αναμέτρηση του Ρεθύμνου κόντρα στο Λαύριο από... στατιστική σκοπιά αναλύει στην ιστοσελίδα του ο ΕΣΑΚΕ. 

 


Αναλυτικά η παρουσίαση:


Για 7η φορά στην ιστορία της Betshop Basket League, Ρέθυμνο Cretan Kings και Λαύριο Aegean Cargo θα αναμετρηθούν το Σάββατο (13/10, 15:45) στην Κρήτη. Στις έξι αναμετρήσεις της προηγούμενης τριετίας, το Λαύριο Aegean Cargo απέκτησε ένα προβάδισμα με τέσσερις νίκες έναντι δύο του Ρεθύμνου Cretan Kings που διατηρεί τον πρώτο λόγο πάντως στο “Μ.Μερκούρη” με δύο νίκες έναντι μιας της ομάδας της Λαυρεωτικής.

Οι Κρητικοί πήραν τα δύο πρώτα παιχνίδια που έγιναν στην έδρα τους με αρκετά μεγάλη δόση δυσκολίας. Το 2015-16 με 87-85 έχοντας ως κορυφαίο τον Χάροου που είχε 17 πόντους -25 είχε ο Κέσελ για τους φιλοξενούμενους- και το 2016-17 με 88-79, παίρνοντας 17 επίσης πόντους από τον Τάλτον -18 είχε ο Μπολντς για το Λαύριο Aegean Cargo.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι επικρατώντας με 95-73, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Στίβεν Γκρέι με 25. Για το Ρέθυμνο Cretan Kings, ο Χάρης Γιαννόπουλος είχε 19.

ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS

*Ένας μόνο πόντος χωρίζει τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη από τους 1.500 στην καριέρα του στην Betshop Basket League.

*Με το 302ο παιχνίδι του στην κατηγορία, ο Κρητικός σέντερ θα ξεπεράσει τον Μάικ Μπατίστ και θα βρεθεί στην 42η θέση της σχετικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

*Εννιά ριμπάουντ μακριά από τα 100 είναι ο Στιβ Μπαρτ.

ΛΑΥΡΙΟ AEGEAN CARGO

*Δύο πόντοι θα είναι αρκετοί για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο προκειμένου να φτάσει τους 500 στην καριέρα του στην κατηγορία.

*Με ένα προσωπικό επίτευγμα “φλερτάρει” και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο Βόσνιος απέχει 18 πόντους από τους 1.000 στην Betshop Basket League.

*Με δύο ριμπάουντ ο Μιχάλης Περράκης θα φτάσει τα 100.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics