Breaking News
20 Νοεμβρίου 2018

Ο Νορβηγός Αντρέας Πέντερσεν ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα ΦΙΝΝ «2018 WINTER SERIES».

 


Αέρας ... Νορβηγίας φύσηξε στην κορυφή του διεθνούς αγώνα ΦΙΝΝ «2018 WINTER SERIES» που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/11) στην Αθήνα με διοργανωτές την ΕΙΟ και το «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας».

Ο Νορβηγός Αντρέας Πέντερσεν ήταν ο μεγάλος νικητής του σπουδαίου αγώνα που "φιλοξένησε" η Ελλάδα και στον οποίο συμμετείχαν 16 αθλητές απ' όλο τον κόσμο.

Πραγματοποιήθηκαν 10 συναρπαστικές ιστιοδρομίες και ο Α. Πέντερσεν κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με την εξαιρετική του παρουσία στις 3 τελευταίες κούρσες. Συγκεκριμένα πήρε δύο πρωτιές και μία 3η θέση και συγκέντρωσε 27 βαθμούς. Δεύτερος ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, ο Ούγγρος Ζόμπορ Μπέρετς με 36 βαθμούς και τρίτος ο Τούρκος Αλίσιαν Καϊνάρ με 46 βαθμούς.


Ο αγώνας σημαδεύτηκε από την σπάνια απόφαση του Κύπριου Παναγιώτη Ιορδάνου στην 6η ιστιοδρομία να προσφέρει το σκάφος του στον Τούρκο Α. Καϊνάρ, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με το άλμπουρο και λόγω θέσης διεκδικούσε μετάλλιο! Γι’ αυτό το λόγο η ΕΙΟ θα προτεiνει τον Κύπριο αθλητή να τιμηθεί με το ειδικό βραβείο Fair Play!


Sponsored by L’OR Espresso
Δώρο 5 κάψουλες Espresso L’OR
Η απόλυτη απόλαυση L’OR Espresso είναι μόλις ένα κλικ μακριά σου. Δες πώς.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics