Breaking News
-->

Ο τυφώνας Χάμιλτον και η κατρακύλα του Φέτελ

30 Νοεμβρίου 2018

Μία ματιά στα όσα έκαναν οι πιλότοι της Formula 1 στο πρώτο μισό της σεζόν και στο φινάλε της είναι αρκετή για να εξηγήσει πως ο Χάμιλτον έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.



Ο Λιούις Χάμιλτον έφτασε στην κατάκτηση του πέμπτου παγκοσμίου πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι η Ferrari έδειχνε ιδιαίτερη δυνατή. Αυτό αποδεικνύεται αν ρίξουμε μία προσεκτική ματιά στη βαθμολογία των οδηγών και τη χωρίσουμε σε δύο μέρη.

Οι διοργανωτές έφτιαξαν ένα εξαιρετικό γράφημα που αποτυπώνει τα όσα έγιναν με τον ιδανικότερο τρόπο.

Στο πρώτο μισό της χρονιάς (δηλαδή μετά από δέκα αγώνες) ο Φέτελ ήταν πρώτος με 171 βαθμούς και ο Χάμιλτον δεύτερος με 163. Στο δεύτερο μισό (δηλαδή σε έντεκα αγώνες) ο Βρετανός συγκέντρωσε 245 βαθμούς την ώρα που αντίπαλος του μόλις 149. Μάλιστα, ο Γερμανός δεν ήταν ούτε καν δεύτερος στη συγκομιδή βαθμών αφού ο Φερστάπεν συγκέντρωσε στους τελευταίους έντεκα αγώνες 156!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics