Breaking News
-->

FORMULA 1 Κλείνει στη Ferrari ο Μικ Σουμάχερ!

16 Ιανουαρίου 2019

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο 19χρονος Μικ Σουμάχερ βρίσκεται σε επαφές με τους ανθρώπους της Ferrari για να ενταχθεί στην ακαδημία οδηγών της ιταλικής ομάδας!



Το όνομα Σουμάχερ είναι συνυφασμένο με το κόκκινο μονοθέσιο της Ferrari. Δεκατρία χρόνια μετά την τελευταία φορά που ο Μίκαελ Σουμάχερ οδήγησε για την ιταλική ομάδα δεν αποκλείεται ένας άλλος Σουμάχερ να οδηγήσει το κάτσει σε ένα μονοθέσιο της Scuderia.

Το "Motorsport Italia" αποκάλυψε πως ο Μικ Σουμάχερ, γιος του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές ώστε να ενταχθεί στην ακαδημία οδηγών της Ferrari.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στο 2019 ο 19χρονος Γερμανός να οδηγήσει κατά την περίοδο των δοκιμών εξέλιξης στο Σακχίρ. Όπως σας έχουμε επισημάνει ο Μικ Σουμάχερ θα οδηγήσει φέτος στη Formula 2 για χάρη της PREMA, ενώ πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ευρωπαϊκή Formula 3.

Το εάν θα τον δούμε και στη Formula 1 είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.
SPORT24.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics