Breaking News
17 Φεβρουαρίου 2019

Εκτός έδρας νίκη 59-65 στις Μοίρες επί του ΓΑΣ Μεσσαράς για το μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ.

 

Οι παίκτες του Γιάννη Βισκαδουράκη μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση κάνοντας μια αρκετά καλή πρώτη περίοδο, στην οποία από τα μέσα της άρχισαν να κτίζουν μια σημαντική υπέρ τους διαφορά, η οποία έφτασε τους 14 πόντους (13-27).

Παρά την αντίδραση των γηπεδούχων στη συνέχεια, ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να διατηρεί εύκολα το προβάδισμα, κάτι που έγινε μέχρι την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όπου το μουδιασμένο ξεκίνημα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Μεσσαράς να κλείσει τη διαφορά.

Στο τέλος όμως οι κιτρινόμαυροι βρήκαν τα σουτ που δεν είχαν στη δεύτερη περίοδο, διόρθωσαν τα λάθη τους και σε συνδυασμό με τη σωστή διαχείριση του αγώνα και τις βοήθειες που πήραν, έφτασαν στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης: 13-27, 28-43 (ημίχρονο), 42-47, 59-65

ΓΑΣ Μεσσαράς (Δαριβιανάκης) Ηλιάκης 10, Δαριβιανάκης Ε., Μακράκης 6(2), Βασιλείου, Δαριβιανάκης Γ., Κατσαπρακάκης 16(2), Χαραλαμπάκης 2, Τσικριτσάκης 5, Δαριβιανακης Για.15, Στεφανουδακης 5.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Βισκαδουράκης) Αθανασιάδης 7, Μαιστρέλης 19(5), Βερτούδος 10(1), Αμπαδιωτάκης, Δαπουλάκης 3, Κουμάκης 5(1), Χριστοδούλου 2, Μπελεφάντης, Καλλέργης 7(1), Αλετράς 2, Πυργιώτης 10.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics