Breaking News
15 Μαρτίου 2019

Οι 32 ομάδες χωρίστηκαν σε 8 γκρουπ δυναμικότητας, από τα οποία θα προκύψουν οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο δεύτερο Pot η Εθνική μας ομάδα, που θα τεθεί επικεφαλής σε ένα από τα γκρουπ που θα δημιουργηθούν.

 


Η FIBA ανακοίνωσε την διαδικασία της κλήρωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ανακοίνωσε τα 8 γκρουπ που προέκυψαν σε αρχικό επίπεδο από τις 32 ομάδες.

Στο πρώτο βρίσκονται οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ισπανία και η Γαλλία, με τους διοργανωτές να αναλαμβάνουν θέση στο Group A του Πεκίνου και την Team USA στο Group E. Οι Ισπανία και Γαλλία θα πάρουν την θέση τους στα Group C και E.

Σε ότι αγορά την Εθνική μας ομάδα, η «γαλανόλευκη» βρίσκεται στο δεύτερο pot, μαζί με την Σερβία, την Αργεντινή και την Λιθουανία, και θα βρεθεί ως επικεφαλής σε ένα από τα εξής Group: B, D, F, H.

Αναλυτικά ο διαχωρισμός των υπόλοιπων ομάδων:

Pot 3: Ρωσία, Αυστραλία, Βραζιλια, Ιταλία
Pot 4: Πουέρτο Ρίκο, Τουρκία, Δομινικανή Δημοκρατία, Βενεζουέλα
Pot 5: Γερμανία, Τσεχία, Πολωνία, Ιράν
Pot 6: Καναδάς, Μαυροβούνιο, Φιλιππίνες, Κορέα
Pot 7: Νιγηρία, Σενεγάλη, Νέα Ζηλανδία, Ανγκόλα
Pot 8: Ιαπωνία, Ιορδανία, Τυνησία, Ακτή Ελεφαντοστού

Δείτε στο παρακάτω βίντεο περισσότερες λεπτομέρειες για την κλήρωση:
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics