Breaking News
-->

Formula 1: Τα highlights από το Γκραν Πρι της Ισπανίας! (vid)

13 Μαΐου 2019

Η κυριαρχία της Mercedes συνεχίστηκε με το 5ο σερί 1-2 σε ισάριθμους αγώνες και τον Λιούις Χάμιλτον να επιστρέφει στην κορυφή.

 


Δεν έχεις χρόνο να παρακολουθήσεις τα στοιχήματά σου; Το αυτόματο Cash Out* σου λύνει τα χέρια! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Για όσους δεν κατάφεραν ή δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν τον χθεσινό αγώνα στην πίστα της Βαρκελώνης, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς πρώτον δεν είχε το απαραίτητο σασπένς με τις δύο Mercedes να κυριαρχούν εκ νέου με άνεση και δεύτερον ο επίσημος λογαριασμός της Formula 1 ανέβασε το καθιερωμένο video στο Youtube με τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Όπως κάθε φορά, μέσα σε περίπου 6 λεπτά μπορείτε να δείτε τις πιο σημαντικές στιγμές του χθεσινού Γκραν Πρι, όπως για παράδειγμα το προσπέρασμα του Λιούις Χάμιλτον στον Βάλτερι Μπότας σε μία ακόμη εντυπωσιακή εκκίνηση για τον πεντάκις παγκόσμιο πρωταθλητή στη Formula 1, καθώς και την σύγκρουση μεταξύ Νόρις και Στρολ, η οποία κόστισε και στους δύο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η απόδοση της Ferrari συνεχίζει να απογοητεύει, καθώς οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Σαρλ Λεκλέρκ βρέθηκαν εκτός βάθρου, για την ακρίβεια στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα, πίσω όχι μόνο από τις 2 Mercedes, αλλά και από την Red Bull του Μαξ Φερστάπεν!

Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το ισπανικό Γκραν Πρι:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics